Golyóstoll szett
ID: 01413 Készleten van (D02)

Golyóstoll szett

2800Ft+Áfa (3556Ft) / szett

  • Kategória: Író-Irodaszer
  • Méret: ?
  • Mennyiség/karton: 24
  • Alapanyag: Műanyag
  • Származási hely: cn
  • Beérkeztetve:
  • Vonalkód:
    • 2000000014135
  • Információ:

Jól jönne egy Golyóstoll szett, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható Golyóstoll szett árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Író-Irodaszer csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 24 szett van egy gyűjtőben, és az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort a programnak, ami értelmezi és immáron Golyóstoll szett-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Író-Irodaszer területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy Golyóstoll szett nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Író-Irodaszer is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: Golyóstoll szett. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Író-Irodaszer részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Író-Irodaszer katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni Golyóstoll szett vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (Golyóstoll szett), cikkszámára (01413), vagy a vonalkódjára (), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (Golyóstoll szett) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha Golyóstoll szett kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!