6db-os minibuddha szett
ID: 04113 Készleten van (G08)

6db-os minibuddha szett

290Ft+Áfa (368Ft) / szett

  • Kategória: Ezotéria
  • Méret: ?
  • Mennyiség/karton: 100
  • Alapanyag: Műanyag
  • Származási hely: cn
  • Beérkeztetve: 2016-04-25
  • Vonalkód:
    • 5999057708135
  • Információ:

Jól jönne egy 6db-os minibuddha szett, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható 6db-os minibuddha szett árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Ezotéria csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 100 szett van egy gyűjtőben, és 5999057708135 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057708135 a programnak, ami értelmezi és immáron 6db-os minibuddha szett-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Ezotéria területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy 6db-os minibuddha szett nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Ezotéria is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: 6db-os minibuddha szett. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Ezotéria részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Ezotéria katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni 6db-os minibuddha szett vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (6db-os minibuddha szett), cikkszámára (04113), vagy a vonalkódjára (5999057708135), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (6db-os minibuddha szett) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha 6db-os minibuddha szett kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!