USB ventilátor
ID: 08007 Nincs készleten

USB ventilátor

190Ft+Áfa (241Ft) / db

EURO SHOP

  • Kategória: Ventilátor
  • Méret: ?
  • Mennyiség/karton: 240
  • Alapanyag: Műanyag
  • Származási hely: cn
  • Beérkeztetve: 2012-06-27
  • Vonalkód:
    • 5999057736497
  • Információ:
    Minimum 6 egységet, vagy 1 kis gyűjtővel kell vásárolnod!

Jól jönne egy USB ventilátor, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható USB ventilátor árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Ventilátor csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 240 db van egy gyűjtőben, és 5999057736497 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057736497 a programnak, ami értelmezi és immáron USB ventilátor-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Ventilátor területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy USB ventilátor nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Ventilátor is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: USB ventilátor. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Ventilátor részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Ventilátor katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni USB ventilátor vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (USB ventilátor), cikkszámára (08007), vagy a vonalkódjára (5999057736497), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (USB ventilátor) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha USB ventilátor kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!