Karácsonyi dekor
ID: 19314 Nincs készleten

Karácsonyi dekor

240Ft+Áfa (305Ft) / db

  • Kategória: Karácsonyi áru
  • Méret: ?
  • Mennyiség/karton: 480
  • Alapanyag: Fa
  • Származási hely: cn
  • Beérkeztetve: 2019-11-11
  • Vonalkód:
    • 5999057701174
  • Információ:

Jól jönne egy Karácsonyi dekor, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható Karácsonyi dekor árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Karácsonyi áru csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 480 db van egy gyűjtőben, és 5999057701174 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057701174 a programnak, ami értelmezi és immáron Karácsonyi dekor-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Karácsonyi áru területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy Karácsonyi dekor nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Karácsonyi áru is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: Karácsonyi dekor. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Karácsonyi áru részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Karácsonyi áru katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni Karácsonyi dekor vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (Karácsonyi dekor), cikkszámára (19314), vagy a vonalkódjára (5999057701174), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (Karácsonyi dekor) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha Karácsonyi dekor kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!