Plüss táska
ID: 19578 Készleten van (C01)

Plüss táska

550Ft+Áfa (699Ft) / db

 • Kategória: Táska
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 300
 • Alapanyag: Plüss
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2019-12-04
 • Vonalkód:
  • 5999057701921
  • 2000000195780
 • Információ:

Jól jönne egy Plüss táska, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható Plüss táska árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Táska csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 300 db van egy gyűjtőben, és 5999057701921 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057701921 a programnak, ami értelmezi és immáron Plüss táska-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Táska területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy Plüss táska nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Táska is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: Plüss táska. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Táska részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Táska katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni Plüss táska vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (Plüss táska), cikkszámára (19578), vagy a vonalkódjára (5999057701921), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (Plüss táska) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha Plüss táska kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!