Kutyatál 5901
ID: 19620 Nincs készleten

Kutyatál 5901

170Ft+Áfa (216Ft) / db

EURO SHOP

 • Kategória: Házikedvenc kellék
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 240
 • Alapanyag: Műanyag
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2020-02-23
 • Vonalkód:
  • 2000000196206
 • Információ:
  Minimum 6 egységet, vagy 1 kis gyűjtővel kell vásárolnod!

Jól jönne egy Kutyatál 5901, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható Kutyatál 5901 árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Házikedvenc kellék csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 240 db van egy gyűjtőben, és az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort a programnak, ami értelmezi és immáron Kutyatál 5901-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Házikedvenc kellék területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy Kutyatál 5901 nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Házikedvenc kellék is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: Kutyatál 5901. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Házikedvenc kellék részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Házikedvenc kellék katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni Kutyatál 5901 vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (Kutyatál 5901), cikkszámára (19620), vagy a vonalkódjára (), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (Kutyatál 5901) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha Kutyatál 5901 kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!