Kutyatál 5902
ID: 19621 Nincs készleten

Kutyatál 5902

250Ft+Áfa (318Ft) / db

  • Kategória: Házikedvenc kellék
  • Méret: ?
  • Mennyiség/karton: 144
  • Alapanyag: Műanyag
  • Származási hely: cn
  • Beérkeztetve: 2020-02-23
  • Vonalkód:
    • 2000000196213
  • Információ:

Jól jönne egy Kutyatál 5902, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható Kutyatál 5902 árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Házikedvenc kellék csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 144 db van egy gyűjtőben, és az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort a programnak, ami értelmezi és immáron Kutyatál 5902-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Házikedvenc kellék területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy Kutyatál 5902 nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Házikedvenc kellék is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: Kutyatál 5902. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Házikedvenc kellék részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Házikedvenc kellék katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni Kutyatál 5902 vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (Kutyatál 5902), cikkszámára (19621), vagy a vonalkódjára (), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (Kutyatál 5902) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha Kutyatál 5902 kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!